Karunkról

eu A SZERVEZET MUNKATÁRSAI
 
Név Tisztség
Dr. Györök György mb dékán
Dr. Seebauer Márta oktatási dékánhelyettes,
MI intézetigazgató
Dr. Jancsó Tamás kutatási dékánhelyettes
Dr. Busics György GEO intézetigazgató
Pogátsnik Monika dékáni hivatalvezető
Veres Richárd HR és közkapcsolati vezető
Bácsai Tamásné gazdasági vezető
Perlaki Andrea tanulmányi osztályvezető

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara (AMK)  2014. július 1-jén alakult meg két székesfehérvári székhelyű intézmény (az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központja és a Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kara) egyesülésével. A két korábbi intézmény az AMK Mérnöki Intézeteként illetve Geoinformatikai Intézeteként működik tovább.

 A Mérnöki Intézet a villamosmérnöki, informatikai, mechatronikai, műszaki-gazdasági tudományokban és azok határterületein rendelkezik nagy hagyománnyal és szakmai tapasztalattal. Végzés után villamosmérnökként, mérnök informatikusként, mechatronikai mérnökként, műszaki menedzserként állják meg helyüket, hazai és multinacionális környezetben. Ahhoz, hogy ez továbbra is így legyen, folyamatosan frissítjük tantárgyi tematikáinkat, módszereinket, eszközeinket. A fenti tudományterületeken BSc, vagy MSc képzéseink is vannak, nappali és levelező tagozaton.

A Geoinformatikai Intézet a földmérés, térképészet, geoinformatika területén képez BSc szinten mérnököket (a jogelődöket is számítva) immár több mint fél évszázada. A földmérő és földrendező mérnökök a földhivatalokban, a geodéziai és térinformatikai vállalkozásoknál, a beruházások kitűzési és építésirányítási feladatainál találhatnak helyet. Az országban egyedülálló módon birtokrendező mérnököket is képezünk az intézetben. A közigazgatás iránt érdeklődőknek is kínálunk alternatívát a közigazgatás-szervező alapszakon. A munka mellett tanulni kívánóknak ajánljuk a levelező képzéseinket.

Az Alba Regia Műszaki Kar stratégiai célja olyan, azonnal hasznosítható gyakorlati tudással rendelkező, kiváló emberi tulajdonságú szakemberek képzése, akik büszkén vállalják, hivatásbeli és egzisztenciális sikereik alapján a nálunk eltöltött felsőoktatási múltjukat.

Székesfehérvár városa, a Kar épületei, munkatársai családias, barátságos, emberléptékű környezetet biztosítanak a diák életükhöz, illetve az Óbudai Egyetemen lehetőség van különféle Doktori Iskolákban a tanulmányaik folytatására.

CÍM + TÉRKÉP
8000 Székesfehérvár, Budai út 45.


  terkep